oktober 03, 2011

Don't you know who I think I am?

Helgen är över och måndagen onekligen här. Det är dock svårt att ha söndagsångest/måndagshat när man är ledig på måndagen. Eller ledig, det är ju definierbart, det finns ju en jäkla massa att läsa hela tiden i alla fall.
Men som sagt, ingen nödgad närvaro i skolan idag och med det känns allt slappt och hängande. Ska strax cykla ner till AF-borgen och införskaffa en kopia av Iliaden som sedan ska "slukas" innan morgondagens föreläsning. Så kul det ska bli! Ännu lite senare blir det dock till att påbörja träning ála Lund. Kickar igång kampsport på RealFighter och hoppas på det bästa.

Helgen har varit lugn, måste jag säga. Fredagen åkte Vilhelm och jag till IKEA samt Väla centrum i Helsingborg och stannade över natten hos föräldrarna. Lördag blev det kylskåpsshopping och sedan middag med V's lillasyster Hanna, bara vi två, på Viggo's. Trevligt! Söndag blev det dimmig segling med V längst med kusten och paus med varm choklad. Det var muy bien. Seglingen alltså, även om choklad alltid är gott. Kul att segla! Och jag suger inte helt och fullt på det. Det är ju också trevligt. Väl tillbaka till Lund var vi trötta och hungriga och köpte en finfin flottig kebab var som vi slaskade i oss hemma medans vi tittade på Dumbo (väldigt vuxet, I know). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar